Kun je niet wachten tot het hoesje van Poole klaar is? Dan kun je ook een draagbare accu in Pokémon-stijl kopen. Een verkoper op de webwinkel Etsy heeft namelijk exact dat gemaakt. De accu heeft genoeg kracht om je telefoon twee tot drie keer op te laden en ziet er ook nog eens erg stylish uit. Wordt de cirkel van je bal rood, dan laad hij zijn eigen accu op. Wordt hij blauw, dan is hij vol. Heb je je telefoon er aan gehangen? Dan is de cirkel blauw terwijl je laadt. Handig is ook dat er een klip aanzit, zodat je hem aan je broek of rugzak kunt hangen. Overigens is de gehele bal met de hand geschilderd en zelf gemaakt. De accu zit binnenin de bal. En voor €37,32 (exclusief verzendkosten) heb je hem in huis.

Laatst toegevoegd in de categorie Games

G

pictionary woorden generator nederlands
Deze eenvoudige app doet maar 1 ding: het genereert Nederlandse woorden die je kan gebruiken om het spel PICTIONARY te spelen. De databank bevat meer dan 1000 woorden, die allemaal geschikt zijn...

29-12

G

Alles over Valorant:
Weet je dit al over Valorant?

26-12

G

Tips voor het spelen van Rocket League:
Tips en trucs bij Rocket league:

26-12

G

Google doodle games:
Dit zijn de beste Google doodle games op een rij:

26-12

G

Alles over Patriot game:


26-12

G

Project Scarlett is onderweg! Alles over Project Scarlett:
Alles over de nieuwe xbox van microsoft project Scarlett

26-12

G

Trucjes voor Rocket League
Trucjes en Tips om Rocket league te spelen:

25-12

G

Hoe werkt Rocket League?
Zo speel je Rocket league

25-12

G

Met save the world V-bucks verdienen?
Zo verdien je V-Bucks met Save the world:

25-12

G

Gratis V-bucks krijgen bij Fortnite
Zo krijg je gratis V-Bucks in Fortnite:

25-12

G

Alles over Call of Duty:
Volgens het bedrijf speelden 200 miljoen mensen dit jaar Call of Duty, het grootste aantal ooit. De nieuwe Warzone-modus heeft de grens van 85 miljoen spelers behaald.

23-12

G

Alles over Warzone
Alles wat je moet weten over Call of Duty warzone: Warzone wordt deze maand geïntegreerd met de nieuwe game Call of Duty: Black Ops Cold War.

23-12

G

Alles over de Controller van Playstation 5
Ze zijn technisch aan elkaar gewaagd, maar waarin verschillen de PlayStation 5 en de Xbox Series X van elkaar? NU.nl-verslaggevers Rutger Otto en Bas Scharwachter hebben beide spelcomputers uitgebreid getest en vertellen hun bevindingen in deze review

23-12

G

Alles over Miles Morales:
Hoewel Miles Morales het in 2018 verschenen spel Spider-Man opvolgt, is het lastig om de game een volwaardig vervolg te noemen. Het spel bevat een nieuw verhaal met dit keer de zwarte hoofdpersoon Miles Morales in de hoofdrol. Maar het speelt zich af in dezelfde stad met grotendeels dezelfde besturing.

23-12

G

Playstation 5 games op een rij:
Playstation 5 games:

23-12