Bookmarksurfer

Een verlamde man kan met behulp van een chip in zijn hersenen zijn arm weer bewegen. Het hersenimplantaat is ontwikkeld door het non-profitbedrijf Batelle, dat zich bezighoudt met ruggenmergtechnologie. De chip staat in contact met een armband vol met elektroden, die wordt gedragen om de pols. De elektroden worden gestimuleerd wanneer de drager denkt aan het bewegen van zijn hand.

Laatst toegevoegd in de categorie Overig

O

Hoe reset ik mijn Samsung TV?
test

26-07

O

Hoe reset ik mijn Samsung TV?
test

26-07

O

Wat zijn de beste techsites van Nederland?
test

26-07

O

Waarom zijn bananen krom
test

26-07

O

Peilingen tweede kamer 2021
Alle peilingen op een rij voor de tweede kamerverkiezingen 2021 Van: redactie op 10 januari 2021 Hier vind je een overzicht van de peilingen tijdens de aanloop naar de tweede kamerverkiezingen 2021.

14-01

O

Waar kan ik lekker en simpele recepten vinden?
Met de recepten van Lekker en Simpel is dat gelukkig geen probleem. Bekijk al onze recepten die we makkelijk hebben onderverdeeld in categorieën. Zo vind je vast en zeker snel een recept waar jij helemaal blij van wordt! Gerechten. Ontbijt ideeën. lunchgerechten. Tussendoortjes. Hoofdgerechten. Bijgerechten. Desserts. Salade recepten. Soep.

10-01

O

Op welke hoogte moet een dartbord hangen?
De hoogte waarop het dartbord opgehangen moet worden, wordt bepaalt door de bulls eye. Deze moet namelijk precies op 1,73 meter boven de vloer hangen. Om het dartbord op de juiste hoogte op te hangen, kun je een rolmaat gebruiken. Meet eenvoudig met de rolmaat vanaf de grond tot 1,73 meter.

31-12

O

Welke cabaretier doet de oudejaarsconference dit jaar?
De oudejaarsconference geldt al sinds Wim Kan als een jaarlijkse prestigestrijd in cabaretland. De vijf belangrijkste voorstellingen van dit jaar.

31-12

O

Verkeerd spatiegebruik
Naast het feit dat spaties ontzettend handig zijn om de woorden in onze zinnen te scheiden, is het ook heel grappig als spaties níet worden gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Dit signaleert de stichting SOS (Signalering Onjuist Spatiegebruik), die ieder jaar een verkiezing …

29-12

O

wordfeud geschiedenis terughalen


29-12

O

zin maken van losse letters


29-12

O

Darts WK toernooischema
Wanneer spelen de Nederlanders op het WK darts? Hier vind je het programma en alle uitslagen.

28-12

O

Waarom noemt Andre Hazes zichzelf een hypocriete vader?
Andre Hazes junior doet opvallende uitspraak over zijn vader zijn:

26-12

O

wonderpaard totilas overleden:
Drama voor de paardensport. Totilas is overleden.... Beste dressuurpaard ooit. Alles over Totilas:

26-12

O

best hashtags instagram for likes
Best hashtags for more likes:

26-12