The Wall Machine is een WYSIWYG tool voor het maken van geinige profielen en het posten van berichten binnen dat profiel. Bekijk onderstaande link voor voorbeelden.

Laatst toegevoegd in de categorie Tools

T

Samen synchroon netflix film of serie kijken
Met de app Netflix Party kijk je live op afstand samen met vrienden naar dezelfde film of aflevering van een serie. Je kunt ook samen chatten tijdens het kijken. Zo kijk je op afstand samen naar je favo film of serie

05-01

T

Tools om je wachtwoorden op te slaan
Natuurlijk kun je niet alleen al je wachtwoorden op plaknotities schrijven en op je koelkast plakken ... deze tools bieden een scala aan functies om van te profiteren. Laten we de volledige lijst hieronder bekijken. ... Het maakt het ook mogelijk om kritieke informatie op te slaan, waaronder bankrekening- en creditcardinformatie.

29-12

T

Welke slimme speaker moet ik kopen?
Slimme speaker kopen: de eindconclusie. Een slimme speaker kopen is zeker voor beginners van een smart home een prima keuze. Aan de hand van dit product kun je vervolgens eenvoudig je slimme woning gaan uitbreiden. Vooral de keuze van het juiste platform kan lastiger zijn dan gedacht.

29-12

T

Waarom worden mijn adsense advertenties niet getoond?
Soms is het wat onduidelijk waarom Google Adsense wel of niet advertenties laat zien. Onderstaand de meeste verklaringen hiervoor.

28-12

T

Leren schaken met Deepmind?
Programma van Deepmind kan zichzelf leren schaken op hoog niveau!

24-12

T

Hoe reset ik mijn Samsung TV?
Problemen met je Samsung TV? Probeer deze te resetten. Hier lees je hoe je dan moet doen.

30-11

T

Waar kan ik een gopro kopen?
De GoPro camera is al sinds 2002 de meest toonaangevende actioncam op de markt.

30-07

T

Wat zijn handige tools voor urenregistratie?
Als je een handige tool zoekt om je uren bij te houden, dan moet je zeker eens naar deze links kijken.

30-07

T

Beste namaak airpods
De i10 en de i500 zijn vaak de beste namaak Airpods. Wij van Eardopes doen constant onderzoek naar de beste oordopjes. We hebben een aantal goede gevonden. De i10, i12, i30 en de i500 vinden wij in sommige gevallen goed.

29-07

T

Parking Jam - Leren uitparkeren
In ons dichtbevolkte landje ter grootte van een flink uit de kluiten gewassen postzegel zoeken we ons altijd suf naar een parkeerplekje. Niet vreemd als je bedenkt dat parkeerterreinen buitengewoon inefficiënt zijn; slechts de helft van de oppervlakte wordt gebruikt om auto’s neer te zetten. Dat kan beter,

26-07

T

Waar kan je een gratis tijdelijk email adres aanmaken?
Veel webdiensten vragen je bij het aanmaken van een account om je e-mailadres, waarna je gewoonlijk een bevestigingsmail ontvangt. Sommige diensten verkopen echter je e-mailadres door met spam als gevolg. Een zogenoemd wegwerpadres biedt dan uitkomst.

08-06

T

De grappigste Google assistant commando's
De Google Assistent is een handige spraakassistent waarmee je van alles kunt doen. De assistent kan vragen beantwoorden, op het internet zoeken, helpen berichtjes te sturen of je slimme huis besturen. Google heeft er ook voor gezorgd dat de assistent een persoonlijkheid heeft inclusief humor, maar dan moet je wel weten wat je moet vragen. Daarom zetten we de leukste reacties op een rij.

03-06

T

De grappigste Siri commando's
Siri is niet alleen bedoeld voor serieuze toepassingen. Je kunt het ook gebruiken om grappige vragen te stellen, voetbaluitslagen op te vragen of in combinatie met diensten als Netflix en Apple Music. Hieronder vind je een lijstje met andere leuke toepassingen

03-06

T

IQ Test, hoe slim ben je zelf?
Intelligentie is al decennialang onderwerp van verhitte discussies. Volgens de ene deskundige vergroot een hoog IQ de kans op maatschappelijk succes, terwijl het volgens de andere juist om bepaalde karaktertrekken gaat. Wat de waarheid ook moge zijn, er bestaan heel wat tests om het IQ te meten.

02-06

T

Online diensten waarmee je grote bestanden kunt versturen
Fotocollectie of een filmpje verzenden via e-mail? Grote kans dat je een melding van Gmail of Outlook krijgt dat je bestand te groot is… Enorm frustrerend, maar gelukkig zijn er een aantal goede alternatieven voor de mail! We zetten hier 5 manieren voor je op een rij waarmee je alsnog die grote bestanden kunt versturen. En geen zorgen: al deze opties zijn snel, eenvoudig en gratis!!

28-05