Imagemapper is een gratis tool waarmee je image maps kan maken. JE selecteert bepaalde secties van een foto en koppelt er tekst aan toe. Door de afbeeldingen vervolgens op te slaan als HTML5, wordt het mogelijk om de tekst zichtbaar te maken wanneeer je er met je muis overheen gaat.

Laatst toegevoegd in de categorie Ontwikkel

O

Live Bitcoin (BTC) koers euro - BTC-EUR
Koers Bitcoin (BTC) euro live volgen. Bekijk hier de live Bitcoin koers in euro.

28-04

O

Goedkope website laten maken?
Wil je een professionele website tegen een aantrekkelijk tarief? Bekijk dan onze goedkope website-oplossing. Wij bieden deze aan in combinatie met ons websitepakket waarin alles zit wat je nodig hebt om online te gaan.

02-03

O

SEO bureau Amsterdam
✅ Webdesign ✅ No Cure No Pay Zoekmachine Optimalisatie Amsterdam (SEO) ✅ Content- & Social Media Management ✅ Conversie optimalisatie

07-12

O

Voordelig website laten maken?
Website laten maken? Friebie uit Amsterdam maakt premium websites voor € 14,95 p/m. ✓incl. hosting ✓responsive ✓voor mobiel ✓SEO geoptimaliseerd

11-11

O

Website laten maken? Kies ons goedkope All in One
Website laten maken? Onze All in One oplossing wordt door meer dan 70 tevreden gebruikt. ✓ Met beheer ✓ Zoekmahchine vriendelijk ✓ Goedkoop webdesign!

12-02

O

Een uniek logo ontwerpen in 2017
Anno 2017 geen uniek logo? Ga eens op zoek naar een goede web designer. Een professioneel wonderen kan het verschil maken tussen een goede en slechte klantenbinding.

25-01

O

Gratis website maken met Wix handleiding
Op zoek naar een gratis manier waarmee je een prima website mee maakt? De website builder van Wix kan de uitkomst bieden. Het is zo simpel als aanmelden met een e-mailadres en de site gaan vullen.

25-01

O

Gratis VPN verbindingen van Opera
Opera, bekend van de verschillende browser-apps en Opera Max, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor de mobiele platformen. Met Opera VPN kan iedereen gratis gebruik maken van een VPN verbinding. Internetten via een VPN wordt op deze manier een stuk veiliger.

23-08

O

Energie aanbiedingen
De ontwikkelingen gaan snel. Stroom veranderd twee keer per jaar van prijs. Het kan dus handig zijn om over te stappen van energieleverancier. Vindt de beste aanbiedingen online met de online energievergelijker van Energietoppers.nl

14-12

O

Overstappen energie
Overstappen energie, bij overstappenvanenergie vindt je de voordeligste energiemaatschappij. energie overstappen is makkelijk bij overstappen energie

24-08

O

Je software downgraden naar een oudere versie
Nieuwe versie van IE, Limeware, Bearshare, Acrobat etc, etc, geinstalleerd, maar deze werkt niet lekker op je systeem en je zou graag terug willen naar de oude versie? Dan biedt deze site je uitkomst waar alle eerdere versies kunnen worden gedownload. Zeker de moeite waard om eens te kijken of jouw programma er ook bij staat.

09-11

O

Mozilla komt met webbrowser voor ontwikkelaars
Mozilla heeft een nieuwe webbrowser gebouwd voor ontwikkelaars, door ontwikkelaars aangekondigd. Vanaf 10 november kunnen webontwikkelaars aan de slag met de Firefox Developer Browser. Webontwikkelaars zijn er vast wel mee bekend: er zijn veel hulpmiddelen om een website te bouwen en testen, maar...

03-11

O

10 tips voor een optimaal WiFi
Door de toename van het aantal draadloze apparaten is een stabiele WiFi-verbinding geen overbodige luxe. Met een smartphone, tablet of laptop wil je overal soepel toegang tot internet. Dat lukt helaas niet altijd. Gelukkig zijn er foefjes waarmee je het WiFi-bereik verbetert.

02-11

O

HTTPNetworkSniffer - gratis sniffer utility tool
packet sniffer tool that captures all HTTP requests/responses sent between the Web browser and the Web server and displays them in a simple table

29-09

O

Je eigen VPN server thuis opzetten
Veilig surfen op internet kun je door een VPN-verbinding (Virtual Private Network) te gebruiken. Daar schakel je bepaalde VPN-diensten voor in, maar het is ook mogelijk je eigen server op te zetten. Wij leggen uit hoe.

10-09