Alternatief voor Twitter Steeds meer Tweeps hebben meer dan genoeg van de (subjectieve) regels van Twitter. Soms ontvangen zij een ban zonder dat ze weten waarvoor. Anderzijds laat het bedrijf z.g. gerapporteerde tweets weer erg lang staan. Dat riekt naar subjectiviteit.

Laatst toegevoegd in de categorie Internet

I

Alternatief voor buienradar.nl
Mobile Pioneers heeft een alternatieve Buienradar-app gemaakt die sneller is en meer functionaliteit bevat dan de originele Buienradar-app. De bron van de informatie is dezelfde.

09-01

I

Alternatief voor Twitter
Alternatief voor Twitter Steeds meer Tweeps hebben meer dan genoeg van de (subjectieve) regels van Twitter. Soms ontvangen zij een ban zonder dat ze weten waarvoor. Anderzijds laat het bedrijf z.g. gerapporteerde tweets weer erg lang staan. Dat riekt naar subjectiviteit.

09-01

I

Blood eagle in de serie vikings
De Bloedarend was een rituele vorm van executie, beschreven in de Vikingensages. Het is niet zeker of dit ritueel ooit is uitgevoerd. Volgens deze beschrijvingen werden vooraanstaande gevangenen op een speciale wijze aan de goden geofferd.

03-01

I

Waar vind ik de koersen voor Bitcoin?
Volg de Bitcoin koers en het nieuws op lange termijn. Investeer niet je hele kapitaal in Bitcoin. Bitcoin is een heel volatiele belegging, wat wil zeggen dat de Bitcoin koers sterk kan stijgen of dalen, wat ook de waarde van jouw portefeuille kan beïnvloeden. Kies voor de zekerheid van een broker als je …

30-12

I

Waar vind ik gratis luisterboeken?
Op gratis-boek.nl vind je verschillende soorten gratis leesboeken gecategoriseerd. Van prenteboeken voor de kleintjes tot romans en verhalenbundels. Alle boeken zijn volledig gratis te downloaden. Er komen bijna elke dag nieuwe boeken bij dus zeker de moeite om in de gaten te houden.

29-12

I

Hoe werkt een Wifi Mesh netwerk?
Een wifi mesh netwerk is een draadloos netwerk dat uit minimaal 3 stations bestaat. Zo leg je 1 netwerk met dekking in je hele huis aan. De stations communiceren allemaal met elkaar, waardoor je altijd met het sterkste station verbonden bent. Bij een mesh netwerk staan alle stations met elkaar in verbinding. Daardoor valt je verbinding niet meer weg als je door je huis wandelt en je hebt overal snel internet. Een mesh netwerk zorgt dus voor sneller internet en betere dekking.

29-12

I

Waarom zou ik BitCoins moeten kopen?
Bitcoin is een cryptovaluta en een globaal betaalmiddel. Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, zonder tussenpersoon.

28-12

I

Wie kocht Neverland en waarom?
Wie kocht Neverland en waarom?

26-12

I

Alles over de iPhone 12 mini:
Met de iPhone 12 mini brengt Apple het telefoonscherm weer binnen duimbereik. Het is de kleinste iPhone in jaren. We vragen ons af waarom dat zo n tijd heeft geduurd, want deze telefoon heeft een ideaal formaat. Telefoonfabrikanten maakten smartphones in de afgelopen tijd groter vanuit de filosofie dat groter beter is. Apple is daarin geen uitzondering. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat Steve Jobs opmerkte dat niemand een grote telefoon zou kopen, omdat je hand er niet omheen past. Maar tien jaar later is het woord phablet (een combinatie van phone en tablet) vrijwel uitgestorven, omdat telefoons nu eenmaal groot zijn.

23-12

I

Kortingscodes januari 2021
Vind hier kortingscodes voor januari 2021:

21-12

I

Bladmuziek piano popliedjes
Populaire liedjes op de piano. Hier vind je bladmuziek voor de piano;

19-12

I

Laatste nieuws Formule 1
Alles weten over de Formule 1?

19-12

I

Hackaanval SolarWinds
Op zondag 13 december kwam een hackaanval op het Amerikaanse ministerie van Financiën aan het licht, waarna bleek dat ook het ministerie van Binnenlandse Veiligheid slachtoffer was geworden. In de dagen daarop maakten steeds meer Amerikaanse overheidsinstanties melding van een hack, waaronder het agentschap dat over het kernwapenarsenaal gaat.

19-12

I

Netflix films best beoordeeld 2021
Welke films op Netflix scoren goed in 2021?

17-12

I

Gratis beroepskeuzetest:
Gratis een beroepskeuzetest doen? Hier vind je de beste op een rij:

17-12