Bookmarksurfer

Niantic heeft Ditto toegevoegd aan Pokémon Go. Hij vermomt zich als gangbare Pokémon zoals een Pidgey. Ditto leverde al vanaf het begin raadsels op bij spelers. Toen duidelijk werd dat Ditto niet standaard aanwezig was in de aanvankelijke collectie van 145 Pokémon, zijn spelers bezig geweest met theorieën hoe je Ditto zou kunnen vinden. Nu lijkt Niantic de schakelaar te hebben omgezet, want zonder update van de game blijken er sinds dinsdagavond toch steeds meer meldingen te zijn van mensen die er eentje hebben gevangen.

Laatst toegevoegd in de categorie Games

G

pictionary woorden generator nederlands
Deze eenvoudige app doet maar 1 ding: het genereert Nederlandse woorden die je kan gebruiken om het spel PICTIONARY te spelen. De databank bevat meer dan 1000 woorden, die allemaal geschikt zijn...

29-12

G

Alles over Valorant:
Weet je dit al over Valorant?

26-12

G

Tips voor het spelen van Rocket League:
Tips en trucs bij Rocket league:

26-12

G

Google doodle games:
Dit zijn de beste Google doodle games op een rij:

26-12

G

Alles over Patriot game:


26-12

G

Project Scarlett is onderweg! Alles over Project Scarlett:
Alles over de nieuwe xbox van microsoft project Scarlett

26-12

G

Trucjes voor Rocket League
Trucjes en Tips om Rocket league te spelen:

25-12

G

Hoe werkt Rocket League?
Zo speel je Rocket league

25-12

G

Met save the world V-bucks verdienen?
Zo verdien je V-Bucks met Save the world:

25-12

G

Gratis V-bucks krijgen bij Fortnite
Zo krijg je gratis V-Bucks in Fortnite:

25-12

G

Alles over Call of Duty:
Volgens het bedrijf speelden 200 miljoen mensen dit jaar Call of Duty, het grootste aantal ooit. De nieuwe Warzone-modus heeft de grens van 85 miljoen spelers behaald.

23-12

G

Alles over Warzone
Alles wat je moet weten over Call of Duty warzone: Warzone wordt deze maand geïntegreerd met de nieuwe game Call of Duty: Black Ops Cold War.

23-12

G

Alles over de Controller van Playstation 5
Ze zijn technisch aan elkaar gewaagd, maar waarin verschillen de PlayStation 5 en de Xbox Series X van elkaar? NU.nl-verslaggevers Rutger Otto en Bas Scharwachter hebben beide spelcomputers uitgebreid getest en vertellen hun bevindingen in deze review

23-12

G

Alles over Miles Morales:
Hoewel Miles Morales het in 2018 verschenen spel Spider-Man opvolgt, is het lastig om de game een volwaardig vervolg te noemen. Het spel bevat een nieuw verhaal met dit keer de zwarte hoofdpersoon Miles Morales in de hoofdrol. Maar het speelt zich af in dezelfde stad met grotendeels dezelfde besturing.

23-12

G

Playstation 5 games op een rij:
Playstation 5 games:

23-12