Naarmate de lancering van de nieuwe iPhone van dit jaar dichterbij komt gaan de geruchten gek genoeg steeds meer over de telefoon die we volgend jaar mogen verwachten. Voor het 10-jarig jubileum van Apple’s smartphone zijn de verwachtingen hooggespannen en hoe langer het duurt, hoe meer verlanglijstjes als gerucht worden ingevuld. Waterdicht? Check. OLED scherm? Check. Betere batterij? Che…nou ja, zelfs bij Apple kunnen ze niet toveren. Hoe dan ook, de Nikkei Asian Review heeft uit betrouwbare bron vernomen dat het scherm dat op de premium versie van de 2017 iPhone zal komen net zoals dat van Samsung’s Galaxy S Edge zal zijn en dat de telefoon 5.8 inch gaat worden, dus iets groter dan de 5.5 inch die de 6S+ nu is. De reden dat dit scherm alleen op de premium versie van de nieuwe telefoon zal gaan komen is dat er simpelweg niet snel genoeg schermen gemaakt kunnen worden. Althans, door Samsung. Gelukkig is producent Foxconn (waar de iPhones geassembleerd worden) al bezig in dat gat te duiken, waardoor de productie op schema zal blijven liggen.

Laatst toegevoegd in de categorie Apps

A

Alles over houseparty desktop:


26-12

A

Alles over Android 10
Lees hier alles wat je moet weten over Android 10:

26-12

A

Alles over IOS 14
Dit moet je weten over IOS 14:

26-12

A

Gratis apps om foto s te verwijderen. De beste op een rij:
De beste apps om je foto s te bewerken vind je hier:

26-12

A

Alles over de app Not Chess
Not Chesss De naam Not Chess laat eigenlijk al goed zien wat voor opmerkelijk spel dit is. Want als het geen schaken is, wat is het dan wel? In dit originele puzzelspel is het aan jou om te ontrafelen wat de oplossing is waar dit spel je naar laat zoeken.

19-12

A

3D-upgrade met Google Foto
Alles over de 3D upgrade van Google foto s:

19-12

A

Welke apps zijn nieuw en trending?
Een overzicht van de nieuwste apps:

09-12

A

Wordfeud woorden vind je hier
Heb je goede woorden nodig om je potje Wordfeud te winnen? Zoek hier woorden voor Wordfeud:

08-12

A

Welke hardloop app is gratis en ook goed getest?
Hardloop apps vergeleken. Welke app is goed getest? Hardloopapps vergeleken:

07-12

A

Wat zijn de leukste snapchat filters?
Een van de meest schattige filters van Snapchat is het filter met zwevende hartjes. Het effect zorgt voor een lieve foto of video. Het filter is ook erg leuk om met vrienden uit te proberen. Het filter deed ons denken aan het hartjes filter dat zich in de Photobooth app van een Macbook bevindt.

07-08

A

apps om een mooie feed op instagram te krijgen !
Veel meiden zijn tegenwoordig addicted to Instagram. Alles draait bij hen om een mooie feed, maar hoe krijg je nu de perfecte feed en welke apps zijn er nodig om je Instagram foto’s te bewerken? hier zijn de beste apps voor een mooie feed !

03-08

A

Wat zijn de leukste spotify playlists?
Spotify staat vól met muziek. Fijn natuurlijk, maar daardoor is het soms lastig door de bomen het bos te blijven zien. Wat zijn nou de beste playlists?

29-07

A

Hoe maak ik zelf een filter met lightroom?
Leer snel hoe je zelf presets maakt. Wat is precies een Lightroom-preset?

29-07

A

Nieuw - Download Bitvavo App voor iOS en Android
In juli 2020 kun je elke dag tot 1.000 euro gratis handelen in crypto zonder transactiekosten! Meld je aan en download de gratis Bitvavo App voor iOS en Android

02-07

A

Beste Bitcoin Apps voor uw iPhone en iPad
Beste Bitcoin Apps voor uw iPhone en iPad van Nederlandse Bitcoin brokers en exchanges

10-06