Bookmarksurfer

Om CD of DVD hoesjes te kunnen drukken heb je niet meer nodig dan undercoverXP. Dit gratis stukje software doet alles wat je wilt. Sleep een plaatje en undercoverxp schaalt het image automatisch naar het gewenste formaat. Als het plaatje niet wordt herkend op basis van de afmeting, dan kun je zelf aangeven wat voor cover het betreft en uc past het automatisch voor je aan. Het printen van de voor- en achterkant kan in 1 keer.

Laatst toegevoegd in de categorie Overig

O

Peilingen tweede kamer 2021
Alle peilingen op een rij voor de tweede kamerverkiezingen 2021 Van: redactie op 10 januari 2021 Hier vind je een overzicht van de peilingen tijdens de aanloop naar de tweede kamerverkiezingen 2021.

14-01

O

Waar kan ik lekker en simpele recepten vinden?
Met de recepten van Lekker en Simpel is dat gelukkig geen probleem. Bekijk al onze recepten die we makkelijk hebben onderverdeeld in categorieën. Zo vind je vast en zeker snel een recept waar jij helemaal blij van wordt! Gerechten. Ontbijt ideeën. lunchgerechten. Tussendoortjes. Hoofdgerechten. Bijgerechten. Desserts. Salade recepten. Soep.

10-01

O

Op welke hoogte moet een dartbord hangen?
De hoogte waarop het dartbord opgehangen moet worden, wordt bepaalt door de bulls eye. Deze moet namelijk precies op 1,73 meter boven de vloer hangen. Om het dartbord op de juiste hoogte op te hangen, kun je een rolmaat gebruiken. Meet eenvoudig met de rolmaat vanaf de grond tot 1,73 meter.

31-12

O

Welke cabaretier doet de oudejaarsconference dit jaar?
De oudejaarsconference geldt al sinds Wim Kan als een jaarlijkse prestigestrijd in cabaretland. De vijf belangrijkste voorstellingen van dit jaar.

31-12

O

Verkeerd spatiegebruik
Naast het feit dat spaties ontzettend handig zijn om de woorden in onze zinnen te scheiden, is het ook heel grappig als spaties níet worden gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Dit signaleert de stichting SOS (Signalering Onjuist Spatiegebruik), die ieder jaar een verkiezing …

29-12

O

wordfeud geschiedenis terughalen


29-12

O

zin maken van losse letters


29-12

O

Darts WK toernooischema
Wanneer spelen de Nederlanders op het WK darts? Hier vind je het programma en alle uitslagen.

28-12

O

Waarom noemt Andre Hazes zichzelf een hypocriete vader?
Andre Hazes junior doet opvallende uitspraak over zijn vader zijn:

26-12

O

wonderpaard totilas overleden:
Drama voor de paardensport. Totilas is overleden.... Beste dressuurpaard ooit. Alles over Totilas:

26-12

O

best hashtags instagram for likes
Best hashtags for more likes:

26-12

O

Netflix Top 10 december 2020
Netflix zit stampensvol toffe series. Je verdwaalt bijna in al die content. Maar heb jij het allerbeste eigenlijk al van je watchlist kunnen strepen? Wij hebben de beste series op Netflix voor je op een rij gezet. Deze mag je echt niet missen! Dit zijn de beste series op Netflix van dit moment.

26-12

O

TikTok trends januari 2021
Tik Tok Trends:

26-12

O

Geld investeren voor dummies:
Investeren eenvoudig uitgelegd:

26-12

O

Beleggen voor dummies:
Zo werkt beleggen:

26-12