Bookmarksurfer

Kijk ook eens op de site: https://fxhome.com/ misschien wel de allerbeste en gratis!

Laatst toegevoegd in de categorie Software

S

Tutorials en handleidingen voor Hitfilm Express
Hitfilm express is een fantastische gratis videobewerkingstool waar je professioneel uitziende videos mee kunt maken. Absolute aanrader!

28-05

S

Gratis video bewerking software downloaden (FREE)
Kijk ook eens op de site: https://fxhome.com/ misschien wel de allerbeste en gratis!

28-05

S

Instructievideo's voor PowerBI (Microsoft)
Power BI bestaat uit een verzameling softwareservices, apps en connectors die samenwerken om uw niet-gerelateerde gegevensbronnen om te zetten in coherente, visueel aantrekkelijke en interactieve inzichten. Uw gegevens kunnen bestaan uit een Excel-werkblad, maar ook uit een verzameling op de cloud gebaseerde en on-premises hybride datawarehouses. Met Power BI kunt u eenvoudig verbinding maken met uw gegevensbronnen, gegevens visualiseren en ontdekken wat belangrijk is, en dat delen met wie u maar wilt.

28-05

S

BitTorrent Token (BTT) Sale start vandaag!
BitTorrent Token (BTT) Sale start vandaag!

28-01

S

Indian Festival Season | Scoop.it
Indian Festival Season

19-09

S

StuffPrime - All Tech Stuff That Matters
All Tech Stuff That Matters

25-05

S

https://www.mvforce.nl/gb/pro.rar
Deze link bevat informatie over het onderwerp https://www.mvforce.nl/gb/pro.rar

25-03

S

Windows 10 Fall Creators Update
Microsoft belooft Windows 10-gebruikers ongeveer ieder half jaar een grote update met nieuwe functies. Afgelopen maart werd de Windows 10 Creators Update (Makersupdate) uitgebracht, waarbij tal van Windows 10-functies op de schop gingen.

03-10

S

harry potter en de steen der wijzen
Outlook.com is a free, personal email service from Microsoft. Keep your inbox clutter-free with powerful organizational tools, and collaborate easily with OneDrive and Office Online integration.

05-02

S

Hoeveel data wordt er verbruikt binnen netwerk
Ook aan jouw netwerk is ongetwijfeld een reeks apparaten gekoppeld die met het internet communiceren. Dat zijn vooral computers en mobiele apparaten, maar wellicht ook allerlei ‘slimme toestellen’, zoals een thermostaat, tv, IP-camera, misschien zelfs een koelkast of oven. Al die apparaten wisselen via je netwerk data uit met het internet. Met sluwe analysetools als Burp en Wireshark (en enige moeite) kun je dat netwerkverkeer bekijken.

25-11